Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Розкрадання мільйонів на одеській «швидкій»: посадовці комунального підприємства отримали підозри

В Одесі у масштабному розкраданні бюджетних коштів підозрюються двоє керівників та семеро працівників підстанцій медичної допомоги. Схему заволодіння грошима виявили на комунальному підприємстві «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф» Одеської облради.

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, деякі працівники двох підстанцій екстреної медичної допомоги перебували за кордоном попри те, що не мали оформленої відпустки, або ж просто не з’являлись на роботі. Водночас щодо них вносили інформацію до табелів обліку робочого часу, нібито вони присутні й виконують свої обов’язки. 

Слідчі встановили, що цим займались керівники двох підстанцій медичної допомоги, залучивши підлеглих: старших фельдшерів, фельдшерів та лікарів. За версією слідства, вони систематично вносили до табелів обліку неправдиві дані, а нараховану зарплату за фіктивний робочий час працівників розподіляли між собою. 

Правоохоронці вважають, що за цією схемою з листопада 2019 року по лютий 2024 року на комунальних підприємствах заволоділи понад 3,7 мільйона гривень. Посадовцям підстанції екстреної медичної допомоги повідомили про підозру у розкраданні бюджетних коштів та у внесення до офіційних документів неправдивих відомостей. 

Фото: Одеська обласна прокуратура

Читайте також: Правоохоронці розслідують справу щодо фіктивних працівників підстанції екстреної медичної допомоги

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір