Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Дві миколаївські фірми змовились на закупівлі сигналізації і сплатять за це мільйонний штраф

У Миколаєві дві місцеві фірми Антимонопольний комітет оштрафував на 1,8 мільйона гривень за змову на торгах. Йдеться про закупівлю пристроїв пожежної та охоронної сигналізації. 

Як повідомляє АМКУ, Управління поліції охорони в Миколаївській області провело дві процедури закупівлі. Шукали постачальника для пристроїв пожежної та охоронної сигналізації. Загальна вартість предмету закупівлі становила 30,9 мільйона гривень. 

Серед інших, у торгах брали участь товариство «Охрана» та приватне підприємство «Безпека Центр». Тимчасова колегія АМКУ дійшла до висновку, що ці учасники під час двох закупівель змовились між собою, аби забезпечити перемогу на торгах одного з них й тим самим нівелювати факт конкуренції. 

Тож за спотворення результатів торгів ТОВ «Охрана» та ПП «Безпека Центр» оштрафували на загальну суму у 1,8 мільйона гривень. Також впродовж трьох років цей факт є підставою для відмови в участі в бюджетних закупівлях. Зазначимо, обидві фірми зареєстровані у Миколаєві. 

Читайте також: У Миколаєві замовили два ремонти пожежної сигналізації в навчальних закладах у компанії, пов’язаній з експосадовцями ДСНС

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір