Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Помічника судді та юриста у Кропивницькому затримали. Підозрюють вимагання грошей

Помічника судді Ленінського райсуду Кропивницького та юриста місцевого держпідприємства підозрюють у зловживаннях. Слідчі вважають, що вони вимагали 25 тисяч гривень за те, щоб вирішити питанням з адміністративним провадженням. 

Як повідомляє Кіровоградська прокуратура, помічник судді з відомої суддівської родини Кропивницького разом із знайомим юристом вирішили допомогти чоловіку, проти якого відкрили адміністративне провадження та вилучили підакцизний товар. Зокрема вони приготували від імені обвинуваченого клопотання щодо закриття справи. 

За це, як вважає слідство, помічник судді та юрист вимагали у чоловіка 25 тисяч гривень. Ці кошти мали б допомогти вплинути на суддю, який від дану справу. Також спільники нібито пообіцяли обвинуваченому повернути вилучений в нього підакцизний товар. 

Помічника судді та юриста державного підприємства затримали, коли їм передавали частину хабаря у 15 тисяч гривень. Обом повідомили про підозру у зловживанні впливом та обрали запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 73 та 90 тисяч гривень відповідно.

Фото: Прокуратура Кіровоградщини

Читайте також: Суд відсторонив від посад голову та посадовця сільської ради з Кіровоградщини, підозрюваних у корупції

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Кропивницький вимірБільше публікацій Кропивницький вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір