Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

АМКУ розслідує можливу змову на закупівлях вугілля на Миколаївщині та Одещині

Антимонопольний комітет розпочав розгляд справи щодо змови кількох учасників під час закупівель у 2023 році. Приватні підприємства та товариства брали спільну участь у торгах щодо постачання кам’яного вугілля. 

Як повідомив Антимонопольний комітет України, у 2023 році на Миколаївщині та Одещині провели низку тендерів на закупівлю кам’яного вугілля. Замовниками були Управління освіти, молоді та спорту Веселинівської селищної ради, «Центр обслуговування комунальних закладів та установ Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області», Вознесенський професійний аграрний ліцей, Вознесенський професійний ліцей.

Кілька фірм брали спільну участь у всіх цих закупівлях. Йдеться про товариства «ЕНЕРГО ВОСТОК АНТРАЦИТ», «ПРОМТОПРЕСУРС», та приватні підприємства «НАФТОАГРОСЕРВІС», «ЛІДЕР АКТИВ», «ПРОФІТПАЛ». Антимонопольний комітет встановив, що ці учасники могли вдаватись до змов перед проведенням торгів, аби нівелювати конкуренцію й забезпечити перемогу одного з них. Щодо цих тендерів АМКУ розпочав справу. 

Читайте також: 12 років в’язниці з конфіскацією загрожує постачальнику за неякісне вугілля для шкіл у Кропивницькому

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір