Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

У Миколаєві власники зруйнованих квартир отримають 139 мільйонів компенсацій 

Від початку повномасштабного вторгнення за програмою «єВідновлення» погодили компенсації для 1861 власників пошкодженого майна, та для 167 власників зруйнованого житла у Миколаєві.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич. Мер розповів, що станом на жовтень 2024 року всього у Миколаєві 3491 житель подав заявку на компенсацію за пошкоджене майно, з яких спеціальна комісія погодила вже 1861 заявку. Виплати, які мають отримати миколаївці за цими заявами, становлять понад 97 мільйонів гривень. 

Щодо зруйнованого майна, то жителі Миколаєва за програмою «єВідновлення» подали 320 заяв на компенсації. Комісія прийняла рішення по 281 випадку, зокрема 167 заяв погодили, а 114 мешканцям відмовили у компенсації. 

Тож миколаївці отримають 165 житлових сертифікатів на придбання квартир й дві грошові компенсації для будівництва будинків садибного типу.  Загальна сума становить понад 2 мільйони гривень. 

Також власники 147 зруйнованих у Миколаєві квартир отримують компенсацію на 139 мільйонів гривень, а власники 18 приватних будинків — понад 33 мільйони гривень.

Читайте також: За програмою «єВідновлення» на Херсонщині погодили 1,8 мільярда виплат

Більше публікацій Вікно ВідновленняБільше публікацій Вікно Відновлення »
Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір