Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаївський госпіталь закуповує продукти за завищеними цінами

КНП «Миколаївський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» без проведення відкритих торгів уклало угоду на постачання продуктів. Вартість договору складає майже 500 тисяч бюджетних гривень. При цьому ціни на закуплені продукти завищені.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

До кінця поточного року госпіталь планує отримати 1650 кг фаршу з яловичини за ціною 242 грн/кг. А також 430 кг вареної ковбаси «Лікарська» вищого сорту за ціною 220 грн/кг. Наразі вартість цих продуктів у роздріб значно дешевша.

Так, фарш з яловичини пропонують 179 грн за кілограм. 

А варена ковбаса «Лікарська» вищого сорту коштує 145 грн/кг. Тобто дешевше на 75 грн за кожний кілограм. 

Постачати продукти в госпіталь буде миколаївська компанія «Поінт-фуд». Її зареєстрували менш як рік тому у квітні 2024-го. Попри коротку історію існування компанії, вона вже встигла укласти низку угод бюджетним коштом на загальну суму майже 11,7 млн грн. 

Власником ТОВ «Поінт-фуд» значиться екскандидат у місцеві депутати від партії «Батьківщина» Сергій Булкін. Варто зазначити, що він також отримує бюджетні підряди і як ФОП, і як власник ще однієї ТОВ «Гуд стор». Як раніше писав «Антикорупційний вимір», ФОП Булкін С.С. постачає сири в один з медзакладів Миколаєва за завищеними цінами.    

Більше з Миколаївський вимірБільше записів у Миколаївський вимір »
Більше з Новини закупівельБільше записів у Новини закупівель »
Антикорупційний вимір