Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Головне про корупцію на Кіровоградщині. Огляд за тиждень

«Антикорупційний вимір» підготував огляд новин та публікацій, що виходили протягом минулого тижня.

Мерський магазин. У Кропивницькому в результаті будівництва у Центральному сквері ресторану МакДональдз звели ще одну торговельну споруду. Нині вона належить фірмі Андрія Райковича, міського голови та начальника Кіровоградської ОВА. Землю під обома об’єктами наразі планують виокремити з однієї спільної ділянки.

Оборудка на тендері. «Завалівське управління комунального господарства» з Кіровоградщини уклало договір з приватним підприємством на постачання електрообладнання. Та слідство встановило, що директор приватного підприємства не збирався постачати обладнання, бо не мав його. Натомість він вніс до документів інформацію про те, що товар був доставлений. За це на рахунок підприємства з бюджету громади перевели майже 300 тисяч гривень. Директору фірми повідомили про підозру у заволодінні бюджетними коштами та службовому підробленні. Його справу передали до суду.

Розкрадання на будівництві амбулаторії. До суду передано справу директора компанії-підрядника, яка виконувала роботи з будівництва сільської лікарської амбулаторії в селі Новосілка Голованівського району. Директора звинувачують в заволодінні бюджетними коштами. За версією слідства директор товариства вніс до офіційних документів неправдиві відомості, завищивши вартість виконаних робіт більш ніж на 270 тис. гривень.

Декларація нового керівника ДСНС. Головне управління Держслужби із надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області 31 липня очолив Олексій Родіонов. До призначення він був першим заступником Віталія Миронюка, очільника управління, котрий нещодавно пішов на підвищення та нині обіймає посаду заступника начальника Держслужби із надзвичайних ситуацій. «Антикорупційний вимір» дослідив декларацію нового начальника.

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір