Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Миколаївщині ремонтують багатопрофільну лікарню. Підряди віддають без відкритих торгів

КНП «Очаківська багатопрофільна лікарня» в Миколаївській області без проведення відкритих торгів уклало дві угоди на ремонт закладу. Планують відремонтувати поліклінічно-діагностичне та інфекційне відділення. Загальна сума робіт складає понад 3,8 мільйона бюджетних гривень.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Так, договір на проведення поточного ремонту поліклінічно-діагностичного відділення уклали 17 вересня. Сума угоди складає 1,6 млн грн. Роботи мають завершити вже до 30 вересня. Виконує ремонт ФОП Арсентьєв В.В. 

Очаківець Вадим Арсентьєв зареєструвався як підприємець у 2019 році. За цей час по неконкурентній процедурі він уже встиг укласти 16 договорів на загальну суму 5,1 мільйона бюджетних гривень.   

Ремонтувати інфекційне відділення лікарні за 2,2 млн грн буде ФОП Мей В.О. Завершення цього ремонту заплановано на грудень 2024 року. 

75-річний житель Очакова Валерій Мей зареєструвався як ФОП у 2018 році. Наразі він уклав три угоди за бюджетний кошт на загальну суму 2,2 млн. Всі договори Мей отримав без участі в відкритих торгах.

Примітно, що головним КВЕДом ФОП Мей В.О. є роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами. 

Скриншот YouControl

Варто також зазначити, що Валерій Мей у 2006 році очолював нині вже ліквідоване КП «Очаківський комбінат комунальних підприємств». 

Читайте також: Миколаївське КП хоче придбати обладнання для прибирання парків за мільйон євро в кредит

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір