Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Благоустроєм у Миколаєві займеться київський ФОП, зареєстрований менш як рік тому

Адміністрація Центрального району Миколаївської міської ради після проведення відкритих торгів з особливостями уклала угоду на роботи з благоустрою на вулиці Силікатній. Підряд віддали київському ФОПу, зареєстрованому в листопаді 2023 року.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Вартість робіт складає майже 1,1 мільйона бюджетних гривень. Роботи планують завершити до 1 грудня 2024 року. Благоустроєм займеться ФОП Рубанов В.О., який має юридичну прописку у столиці. Підприємця зареєстрували менш як рік тому.

Попри формально коротку історію ведення бізнесу, киянин Володимир Рубанов уже встиг укласти чотири договори на загальну суму 7,7 мільйона бюджетних гривень. Всі підряди ФОП наразі отримує в Миколаєві.

Варто також зазначити, що Володимир Рубанов наразі є засновником київського ТОВ «Пеллі трейд», яке зареєстрували у 2015 році. Компанія спеціалізується на оптововій торгівлі шкірсировиною, шкурами та шкірою.

Також пан Рубанов є керівником ГО «Садівницьке товариство «Лісовий рай». Він значиться і серед колишніх співзасновників фірми «Скін Перфект».

За даними аналітичної платформи YouControl, цією фірмою досі керує Рубанов Олег Володимирович. Він є і співзасновником, разом з Олександром Синьооким (людина з таким самим ПІБ балотувалася до Київської обласної ради від «Радикальної партії Олега Ляшка» та була помічником народного депутата Леоніда Клімова). Ще один колишній співзасновник цієї фірми — чоловік екскерівниці патронатної служби Міністерства юстиції України. 

Читайте також: Дві миколаївські фірми змовились на закупівлі сигналізації і сплатять за це мільйонний штраф

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір