Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

КП «Миколаївоблтеплоенерго» віддало підряд компанії, власника якої судять за розтрату бюджетних коштів

Обласне комунальне підприємство «Миколаївоблтеплоенерго» без відкритих торгів уклало угоду на нове будівництво котельної в місті. Сума закупівлі складає майже 650 тис. грн. Виконувати роботи буде компанія «Дорлюкс», яку зареєстрували в січні поточного року. Це не перший підряд для ТОВ від миколаївських комунальників.

Про це повідомляє «Антикорупційний вимір» з посиланням на систему електронних закупівель Prozorro.

Завершення робіт заплановано на кінець 2024 року. Підрядник – ТОВ «Дорлюкс» має юридичну адресу в Кіровоградській області. Засновником підприємства значиться житель Миколаївської області В’ячеслав Айкович Григорян. Попри юридичну адресу компанії «Дорлюкс» в іншому регіоні, наразі всі підряди бюджетним коштом ТОВ отримує від ОКП «Миколаївоблтеплоенерго». Загальна сума укладених договорів станом на зараз складає 2,4 мільйона бюджетних гривень. Всі контракти ТОВ «Дорлюкс» підписало без участі в відкритих торгах.

Окрім компанії «Дорлюкс», у 2019 році В’ячеслав Григорян зареєстрував ФОП, який також уклав низку угод за бюджетні кошти в Миколаївській області на загальну суму 4,6 млн грн.

Примітно, що у 2024 році Херсонський міський суд розпочав розгляд справи, де обвинуваченим проходить людина з таким же ПІБ. 

Скриншот YouControl

Справа стосується розтрати бюджетних коштів під час робіт на замовлення КП «Херсонські авіалінії» у 2019 році. 

Ще одна справа за корупційною статтею в якій підозрюваним є В’ячеслав Айкович Григорян розслідується в Миколаївській області. 

Читайте також: Благоустроєм у Миколаєві займеться київський ФОП, зареєстрований менш як рік тому

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір