Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ВАКС відмовився призначати експертизу у справі 40-мільйонного хабаря одеського депутата

Вищий антикорупційний суд відмовився призначати експертизу у справі депутата Івана Бойченка та експосадовця Івана Мараховського. Обох підозрюють у вимаганні та отриманні хабаря від підприємця з Ізмаїлу.

Про це повідомляє «Слово і діло». Вищий антикорупційний суд відмовив у клопотанні стороні захисту, яка просила призначити додаткову експертизу у справі про хабарництво. Йдеться про кримінальне провадження щодо колишнього заступника керівника Ізмаїльської місцевої прокуратури Одеської області Івана Мараховського та депутата Одеської районної ради Івана Бойченка. 

Адвокати просили дослідити почерк та відео, які є у матеріалах справи, та ВАКС клопотання не задовольнив. Нагадаємо, Депутата Одеської районної ради Івана Бойченка та ексзаступника керівника Ізмаїльської місцевої прокуратури Одеської області Івана Мараховського підозрюють в отриманні 40 тисяч доларів хабаря. Слідство вважає, що у 2017 році Мараховський та Бойченко вимагали у директора підприємства хабаря, обіцяючи натомість не заважати аграрній діяльності фірми.

Раніше редакція «Антикорупційного виміру» повідомляла, що на рахунку депутата Одеської районної ради від «Відродження» Івана Бойченка є 5750 BTC (криптовалюта), що дорівнює 133 мільйонам доларів. У листопаді 2017 року депутата Івана Бойченка виключили з партії за порушення партійної дисципліни та статуту партії, а також дії, які дискредитують політичну силу.

Читайте також: ТОП-10 власників Bitcoin: депутати з Одеси зайняли майже всі місця в рейтингу

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір