Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Коментуємо Міську цільову програму охорони тваринного світу в “Вечірній студії”

Журналістка “Антикорупційного виміру” прокоментувала ситуацію зі змінами до Міської цільової програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Одесі на 2022 – 2027 роки, ухваленими виконкомом. Нагадаємо, Одеська міська рада планує збільшити фінансування однієї з цільових програм у понад 10 разів.

В програмі “Вечірня студія” на “Українському радіо. Одеса”, обговорювалася Програма, до якої на останньому засіданні міськвиконкому було прийнято кілька важливих доповнень, зокрема, збільшено бюджет у десять разів порівняно із попередньою редакцією.

“Вечірня студія” розповіла своїм слухачам, що думають з приводу нової редакції програми журналістка-розслідувачка Olena Kravchenko та зоозахисниця Yana Titarenko Яна Тітаренко, а також який коментар надали в пресслужбі міської ради.

“Спробуємо розібратися – що саме може змінитися в муніципальній програмі захисту безпритульних тварин і чому бюджет на неї в новому проєкті істотно збільшено, також поговоримо про те – які нові проблеми з’явились в зоозахисників з початком повномасштабного вторгнення” – йдеться в анонсі до передачі.

Послухати запис передачі можна тут:

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір