Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині повноцінно запрацює Територіальне управління Бюро економічної безпеки

Територіальне управління Бюро економічної безпеки В Одеській області запрацює на повну цього тижня, повідомили в пресслужбі установи. 

Зазначається, що зараз добігає кінця завершальний етап конкурсного відбору на зайняття вакантних посад аналітиків та детективів. Цей відбір складався з чотирьох етапів. Кандидати повинні були продемонструвати гідний рівень знань загального та спеціального законодавства, під час складання кваліфікаційного іспиту, пройти психологічне тестування та завершальний етап – проходження співбесіди з конкурсною комісією.

«Морегосподарський комплекс Одеського регіону продовжує залишатись ключовою складовою економіки всієї країни, її «морськими воротами». Вся робота Бюро будуватиметься з врахуванням специфіки регіону. Ключові напрями діяльності Територіального управління БЕБ в Одеській області наступні: розшук та арешт активів російської федерації й республіки білорусь, викриття схем, що призводять до несплати податків суб’єктами господарювання, упередження розкрадання бюджетних коштів всіх рівнів та протидія порушенням у сфері підакцизних товарів й ігровому бізнесі. Активна робота буде проводитись також з виявлення, упередження та розслідування інших економічних злочинів», – цитує пресслужба начальника ТУ БЕБ в Одеській області Сергія Мунтяна.

Територіальне управління БЕБ в Одеській області одне з шести територіальних представництв БЕБ, які наразі запускають свою роботу в Україні.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір