Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині звинувачуваний у виготовленні порно хотів підкупити слідчого

Овідіопольські слідчі притягують до відповідальності чоловіка, який дуже наполегливо намагався дати хабаря слідчому за закриття справи. Як з’ясувала журналістка «Антикорупційного виміру», в тій справі він є підозрюваним у виготовлені та збуті порнографії. Тепер наполегливого чоловіка судитимуть за два злочини.

В липні цього року співробітники міграційної поліції в Одеській області повідомили своїм колегам зі слідчого відділу ГУНП про розповсюдження порнографії в Одесі та Одеському районі. Правоохоронці почали розслідувати справу і вже за місяць вийшли на особу, яка цим займається. Підозрюваним виявився уродженець москви, якого встановили по IP-адресі. В серпні правоохоронці провели обшук в його будинку та вилучили обладнання.

Одразу після цього підозрюваний почав надзвонювати слідчому вечорами й пропонувати гроші за закриття провадження. Правоохоронець одразу повідомив про цю пропозицію колег з департаменту внутрішньої безпеки поліції. Підозрюваний був наполегливим — телефонував щоденно. Він пропонував хабар від 3000 до 10000 доларів за «злиття справи». 23 серпня підозрюваний запросив слідчого на зустріч для передачі 9 900 доларів. 

Цікаво, що ймовірний розповсюджувач порно організував зустріч не де інде, а в службовому кабінеті №8 начальника відділу міграційної поліції в Одесі на Генерала Петрова, 47. Там його і затримали «на гарячому». Наступного дня, 24 серпня, чоловікові повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України та відправили у СІЗО з правом виходу під заставу у 208 000 гривень.

Залишаються відкритими питання про те, як з цією історією пов’язаний начальник 4-го відділу міграційної поліції та чому “порнограф” передавав хабар слідчому саме в його службовому кабінеті. Адже саме співробітники цієї служби надали слідчим поліції інформацію про «торговця полуничкою».

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір