Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд відпустив під заставу одну з підозрюваних у справі про розкрадання заарештованого майна

ВАКС призначив заставу у розмірі близько 50 тисяч гривень з покладанням обов’язків адвокату, якого НАБУ і САП підозрюють у причетності до зловживань з арештованим майном, переданим в управління Національного агентства з менеджменту і розшуку активів. Про це повідомляє видання «Слово і діло».

Як стало відомо з судового рішення, клопотання детектива НАБУ про застосування запобіжного заходу у вигляді застави задовольнити частково. Вищій антикорупційний суд вирішив застосувати стосовно підозрюваної запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 20 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що в грошовому виразі становить 49 620 грн. 

Також підозрювану зобов’язали прибувати до суду за кожною вимогою; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; здати на зберігання закордонні паспорти; утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні щодо обставин, викладених у письмовому повідомленні про підозру, за винятком участі у слідчих та процесуальних діях. 

Зазначається, що термін дії обов’язків, покладених слідчим суддею – до 2 січня 2023 року.Нагадаємо, у жовтні стало відомо, що у НАБУ з’явилися нові підозрювані у справі щодо корупційної схеми з незаконної торгівлі арештованим майном, переданим в управління АРМА.

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір