Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд відправив до СІЗО заступника голови Одеської військової адміністрації

Сьогодні, 5 грудня, в Приморському районному суді Одеси обрали запобіжний захід заступнику голови Одеської ОВА Олегу Муратову. Заступник голови суду Андрій Науменко ухвалив рішення відправити посадовця до СІЗО на 2 місяці з альтернативою у вигляді виплати застави в розмірі 3,2 млн грн. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 3 грудня співробітниками Служби безпеки України було затримано заступника начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Муратова. За даними правоохоронців, посадовець пропонував одному зі своїх підлеглих уникнути кримінальної відповідальності. За свою «допомогу» він хотів 35 тисяч доларів. 

З приводу затримання Муратова вже висловився очільник Одеської обласної військової адміністрації.

«Сьогодні відбулось судове засідання, щодо обрання запобіжного заходу заступнику голови ОВА Олегу Муратову. Я особисто займав і буду займати принципову позицію щодо будь-яких порушень закону скоєних посадовими особами. Всі винні мають бути притягнуті до відповідальності та понести невідворотне покарання. Військова адміністрація та правоохоронні органи області і надалі будуть припиняти неправомірну діяльність будь-кого незалежно від рангу та займаної посади», – прокоментував ситуацію Максим Марченко.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір