Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Заступника голови Одеської облдержадміністрації «взяли» на хабарі: хотів 35 тисяч доларів

В Одеській обласній прокуратурі розповіли про затримання заступника начальника Одеської обласної адміністрації Олега Муратова. За даними правоохоронців, посадовець пропонував одному зі своїх підлеглих уникнути кримінальної відповідальності. За «допомогу» хотів 35 тисяч доларів. 

Наразі Муратова затримано, йому повідомлено про підозру за фактом шахрайства та корупції (ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 КК України).

«За даними слідства, підозрюваний запропонував керівнику структурного підрозділу облдержадміністрації за винагороду у 35 тис. дол США «вирішити» питання з правоохоронцями та закрити кримінальне провадження, яке розслідується щодо службових осіб адміністрації за фактом привласнення державного майна», — йдеться в повідомленні. 

«Взяли» віцегубернатора під час одержання частини неправомірних коштів у розмірі 27 тис. дол США. Суд має обрати запобіжний захід та вирішити питання з відстороненням від посади. 

Проведені обшуки за місцем роботи, вдома та в автомобілі чиновника. Правоохоронці знайшли й вилучили кошти в іноземній валюті та золоті злитки і монети. На розгляді суду перебуває клопотання прокурора щодо накладення арешту на вилучене майно.

 У затриманні брали участь працівники СБУ. Триває слідство. Нагадаємо, вчора ми розповідали вам про те, що в Одесі затримали заступника голови військової адміністрації

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір