Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Заступник голови Одеської військової адміністрації вийшов з СІЗО

Заступник керівника Одеської обласної військової адміністрації Олег Муратов вийшов зі слідчого ізолятора під заставу. Нагадаємо, що сума застави, призначена Приморським районним судом – 3 млн 220 тис. грн.

Про це повідомило видання «Інтент» з посиланням на прокуратуру. Попри вихід з СІЗО, на Муратова розповсюджуються такі зобов‘язання:   

  • прибувати до визначеної службової особи із встановленою періодичністю;
  • не відлучатися із населеного пункту, в якому він зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду;
  • повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;
  • утримуватися від спілкування з будь-якою особою, визначеною слідчим суддею, судом, або спілкуватися з нею із дотриманням умов, визначених слідчим суддею, судом;
  • не відвідувати місця, визначені слідчим суддею або судом;
  • здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в’їзд в Україну.

Муратова було затримано 3 січня в будівлі Одеської ОВА. Його підозрюють в тому, що він підбурював свою підлеглу дати хабар правоохоронцям аби ті закрили проти них обох кримінальну справу щодо розкрадання бюджетних коштів на закупівлі для потреб оборони.

Після отримання 27 тис. доларів, посадовець зрозумів, що його збираються затримати. Він одразу передав їх своєму колезі, а той – водію Муратова. Ані посадовець, ані водій не здогадувався, що то за кошти.

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір