Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

За несплату податків на Одещині суд заарештував майно директора підприємства

Бюро економічної безпеки повідомляє про арешт майна директора приватного підприємства з Одещини. На майно керівника компанії у розмірі 8 мільйонів гривень накладено арешт через ухиляння від сплати податків. 

Як повідомили в пресслужбі БЕБ, службових осіб приватної фірми викрили в ухилянні від сплати податків на додану вартість  в особливо великих розмірах. Наразі відомо, що мова йде про компанію, яка надає послуги у сфері харчування. Зазначається, що кампанія навіть була переможцем конкурсу на проведення публічної закупівлі. 

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України в Одеській області встановили, що протягом тривалого часу службові особи підприємства не відображали в податковій звітності отримані доходи. Їхніми діями державі було завдано збитків на загальну суму понад 26,7 млн грн.

«Директору підприємства повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 366 (декларування недостовірної інформації) та ч. 3 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України. У межах кримінального провадження накладено арешт на об’єкти нерухомості, яке на праві власності належить згаданій особі, загальною вартістю 8 млн грн», – йдеться в повідомленні.   

Наразі слідство триває. 

Читайте також: На Одещині митники «обклали даниною» хасидів, вважають в СБУ та прокуратурі

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір