Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Хотіли 100 тисяч доларів: Мера Рені та депутата затримали під час отримання хабаря

НАБУ і САП повідомляють про затримання під час отримання хабаря в розмірі 50 тисяч доларів міського голову одного з міст на Одещині та депутата місцевої ради. Журналіст Олег Новіков стверджує, що мова йде про затримання в місті Рені. За його даними затримано мера Ігоря Плехова. Кого з місцевих депутатів могли затримати разом з мером наразі невідомо. 

Затримання були проведені напередодні, 24 січня. Як розповіли в пресслужбі САП, посадовці зажадали 100 тис. дол. США за «сприяння» у виділенні земельної ділянки в оренду під складські приміщення. Затримання відбулося під час отримання першого траншу. 

Наразі тривають слідчі дії. Обох посадовців затримали у порядку ст.208. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру.

«За даними слідства, депутат за попередньою змовою з міським головою отримав частину неправомірної вигоди в сумі 50 тис. дол. США від громадянина за забезпечення передання йому в оренду земельної ділянки комунальної власності площею близько 2,5 га. Загальна сума неправомірної вигоди, про надання якої прохали посадовці, становила 100 тис. дол. США», – йдеться в повідомленні. 

Раніше ми розповідали про те, що на Одещині митники «обклали даниною» хасидів, вважають в СБУ та прокуратурі.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

4 коментарі

  1. […] Хотіли 100 тисяч доларів: Мера Рені та депутата затримал…Автор: Олена КравченкоНАБУ і САП повідомляють про затримання під час отримання хабаря в розмірі 50 тисяч доларів міського голову одного з міст на Одещині та депутата місцевої… […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір