Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одеській військовій адміністрації «на хабарі» затримано чиновника

Посадовця Одеської обласної військової адміністрації затримано під час отримання хабаря у розмірі 40 000 доларів США. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook Генеральний прокурор України Андрій Костін.

Генпрокурор пояснив, що чиновник вимагав гроші за махінації з землею.

За інформацією наших джерел, мова йде про сьогоднішнє затримання співробітника департаменту аграрної політики Сергія Чухрія. Затримували його співробітники Національної поліції, Служби безпеки України та Національного антикорупційного бюро.

«Корупція під час війни — це мародерство! Будемо нагадувати про це щоразу! Жодні посади не дозволять уникнути відповідальності… Мій сигнал всім чиновникам на всіх рівнях, де б вони не були: повернення до минулих часів не буде. Україна йде європейським шляхом та не зверне з нього. Влада передбачає відповідальність. Якщо ви не згодні жити за Законом — це буде кримінальна відповідальність», — написав Костін. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чиновника на Одещині відсторонили від посади й відправили до СІЗО. Його підозрюють у хабарництві

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

  1. […] В Одеській військовій адміністрації «на хабарі» затри…Автор: Катерина МаденсПосадовця Одеської обласної військової адміністрації затримано під час отримання хабаря у розмірі 40 000 доларів США. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook Генеральний… […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір