Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На днопоглиблювальних роботах в порту на Одещині розікрали 90 мільйонів, — СБУ

Під час виконання днопоглиблювальних робіт в акваторії морського порту «Південний» було розкрадено понад 90 мільйонів гривень, вважають в Службі безпеки України. За даними пресслужби відомства було викрито посадовців Адміністрації морських портів України. 

Наразі повідомляється, що СБУ, за сприяння керівництва Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури викрила масштабну корупцію в Южненській філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

Підозрюються в організації «схеми» керівник філії держустанови у 2017-2018 роках і двоє його підлеглих. Слідчі вважають, що ці посадовці у травні 2017 року чиновники уклали договір з комерційною структурою на виконання днопоглиблювальних робіт в акваторії морського порту «Південний». І вартість робіт вони штучно завищили. Гроші перерахували підряднику, проте фактичний обсяг робіт не відповідав документам.

«Таким чином з держпідприємства було виведено у тінь більше ніж 90 млн грн.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України, трьом організаторам оборудки повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу», — йдеться в повідомленні.

Крім того, ведеться розслідування для встановлення всіх обставин правопорушення і можливої додаткової кваліфікації злочинних дій фігурантів.

Нагадаємо, на Одещині колишнього мера підозрюють в махінаціях з землями в порту.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір