Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Справу проти мера та депутата з Одещини передали до ВАКС

НАБУ і САП скерували до суду справу за обвинуваченням голови та депутата Ренійської міської ради в Одеській області. Їх звинувачують в одержанні хабаря в розмірі 50 000 доларів.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура передали до суду справу щодо міського голови Рені Ігоря Плехова та депутата Ренійської міськради Івана Пойдолова. 

За даними слідства, депутат Іван Пойдолов у змові з мером Ігорем Плеховим хотіли отримати 100 тис. доларів за «сприяння» у розв’язанні питання щодо виділення в оренду земельної ділянки комунальної власності площею 2,5 га. За даними слідства, депутат Пойдолов обіймає посаду голови постійної комісії, що займається, зокрема, земельними питаннями.

«Дії викритих осіб кваліфіковані за ч. 4 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна», – зазначили в пресслужбі САП.

Нагадаємо, що Плехова разом з Пойдоловим було затримано менш як два місяці тому, 24 січня. Затримали їх детективи під час отримання першого траншу. За два дні після затримання ВАКС обрав Плехову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю виходу під заставу у розмірі 1,342 млн грн.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір