Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Етична рада визнала одеську кандидатку до Вищої ради правосуддя недоброчесною

Етична рада ухвалила рішення щодо відповідності критерію професійної етики та доброчесності кандидатів на посаду члена Вищої ради правосуддя від з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ. Про це повідомляється на сторінці ради у фейсбуці. 

Серед осіб, які не відповідають критерію професійної етики та доброчесності для зайняття посади члена ВРП, назвали Ульянову Галину Олексіївну. Нагадаємо, «Антикорупційний вимір» повідомляв про подання кандидатури Галини Ульянової – проректорки з навчальної роботи Національного університету «Одеська юридична академія». 

Окрім «людини Ківалова» Ульянової такими, що не відповідають критерію професійної етики та доброчесності для зайняття посади члена ВРП Етична рада визнала ще шістьох осіб — кандидатів від з’їзду науковців. 

Відповідають критеріям доброчесності та професійної етики за висновками ради тільки двоє кандидатів від з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ. Щодо одного кандидата рада не змогла ухвалити рішення, а ще троє зняли свої кандидатури і більше не беруть участі в конкурсі. 

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір