Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

ВАКС дозволив арештувати екскерівника Одеського припортового

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід колишньому виконуючому обовʼязки директора АТ «Одеський припортовий завод» Миколі Парсентьєву. Слідчий суддя ухвалив для нього заочний арешт у справі про злочинну організацію на чолі з колишнім керівником Фонду державного майна Дмитром Сенниченком. Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Відомо, що ухвалу слідчий суддя виніс вчора, 8 травня. Він задовольнив клопотання детективів НАБУ та обрав запобіжний захід для Миколи Парсентьєва, який був в.о. директора АТ «Одеський припортовий завод» з 2020 року. Його вважають одним з учасників злочинної організації, що протягом 2019 – 2021 років заволоділа понад 500 млн грн коштів держпідприємств. Зокрема мова йде про «Одеський припортовий завод» та «Об’єднана гірничо-хімічна компанія».

«За рішенням суду вказаному підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Після затримання особи та доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання про застосування цього запобіжного заходу», – вказано у повідомленні САП.
Раніше «Антикорупційний вимір» писав про те, що Парсентьєва та ще пʼятьох підозрюваних у цій справі оголошено в розшук.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір