Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Програв апеляцію: Вирок ексмеру Білгорода-Дністровського у корупційній справі залишили в силі

Колишній міський голова міста Білгорода-Дністровського, Ігор Нановський, програв в апеляції справу щодо зловживання владою і корупції. Одеський апеляційний суд залишив вирок в силі. Про це повідомляє пресслужба Прокуратури Одеської області. 

Прокуратура відзвітувала, що відстояла реальне покарання для мера-хабарника. Одеський апеляційний суд підтримав позицію прокурорів та залишив у силі вирок суду першої інстанції, яким колишнього міського голову Білгород-Дністровської міськради визнано винним у зловживанні владою і корупції та засуджено до 6 років ув’язнення. 

Також Ігоря Нановського позбавлено права обіймати посади в органах місцевого самоврядування, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих і адміністративно-господарських функцій строком на 3 роки, з конфіскацією майна (ч. 1 ст. 364, ч. 4 ст. 368 КК України — в ред. від 18.04.2013).

«У суді прокурорами доведено, що у 2013 році засуджений, будучи мером Білгорода-Дністровського, одержав 16 000 грн хабара від директора автомобільної станції за укладення договору оренди площадки та вирішення на сесії міської ради питання щодо виділення підприємству земельної ділянки та визначення інвестора по будівництву автостанції», – нагадали в прокуратурі. 

Зазначається, що ексмера також позбавлено 5 рангу посадової особи органів місцевого самоврядування, відповідно до ст. 54 КК України.

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір