Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі суд визнав винним, але звільнив від покарання посадовця, що поцупив на роботі КАМАЗ плитки 

Малиновський районний суд Міста Одеси визнав винним особу, яка перебуваючи на посаді виконуючого обов`язки директора державного підприємства «Підприємство Державної кримінально-виконавчої служби України (№ 51)», заступника начальника державної установи «Південна виправна колонія (№ 51)» з виробництва, поцупила понад 6 тонн плитки. 

Обвинувачуваного визнали винним, однак звільнили від відбування покарання. Також суд вирішив залишити без розгляду позов, яким з експосадовця намагалися стягнути завдану шкоду. Причина, з якої винний в привласнення майна «відбувся переляком» — закінчення строку давності. 

Однак, плитку, яка була речовим доказом, суд вирішив повернути законному власнику. 

Згідно з матеріалами справи, у травні 2018 року заступник начальника державної установи «Південна виправна колонія (№ 51)» з виробництва звелів п’ятьом засудженим демонтувати металеву тротуарну плитку з підлоги приміщення «Пресозварювального цеху», завантажити її у КАМАЗ та замаскувати зверху металобрухтом.  

Всього металевої плитки було демонтовано і навантажено в транспортний засіб 6 656 кг, її вартість складала 49667,52 грн.

«Не дивлячись на не визнання обвинуваченим, його вина у вчиненні злочинів у обсязі, визнаному судом доведеним, підтверджується дослідженими в судовому засіданні доказами» — йдеться в тексті вироку. 

Нагадаємо, раніше суд на Одещині виправдав колишню податківицю у справі про хабарництво

Більше публікацій ВирокиБільше публікацій Вироки »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір