Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Родич миколаївської прокурорки отримав черговий бюджетний підряд

Адміністрація Корабельного району Миколаївської міської ради уклала черговий договір на проведення поточного ремонту зупинки. Підряд за бюджетні кошти отримав ФОП «Петрушков А.Є.».

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Сума угоди допорогова і складає трохи більше 90 тис. грн. При цьому ФОП «Петрушков А.Є.» регулярно підписує договори з розпорядниками коштів платників податків. Так, наразі він уже уклав договорів на загальну суму майже 10 млн бюджетних грн., починаючи з 2016 року. 

Переважна більшість договорів розпорядники бюджетних коштів підписали з підприємцем без проведення конкурентних торгів – зі 113 процедур 108 були неконкурентними.

Серед замовників робіт у Анатолія Петрушкова згадувана вище адміністрація Корабельного району Миколаєва, миколаївська поліція, судова адміністрація регіону, місцева лікарня та обласне управління міграційної служби.

Примітно, що популярний у бюджетних розпорядників підприємець має спільне майно із Миколаївською прокуроркою Мариною Петрушковою, яку призначили на посаду начальниці одного з відділів Миколаївської місцевої прокуратури у 2015 році. Скоріш за все, Анатолій Петрушков є батьком прокурорки.   

Скрін YouControl

Через те, що під час повномасштабної війни доступ до інформації про посадовців, а зокрема їхніх декларацій обмежили, зараз неможливо перевірити, чи працює Петрушкова досі в миколаївській прокуратурі. 

Тим не менш, хоча ФОП «Петрушков А.Є.» зареєстрований ще з 2000 року, саме після призначення Марини Петрушкової на посаду підприємець почав активно підписувати договори за бюджетні кошти. 

Читайте також: Чиновники з Южного замовляють план розвитку територій за 15,5 мільйона

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір