Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Бізнес-партнер миколаївського екснардепа Жолобецького отримав черговий бюджетний підряд

Колективне підприємство «Миколаївліфт» уклало чергову угоду на капремонт вузлів і обладнання ліфтів ЖК у провулку Парусний. Укладено договір на роботи і обладнання вартістю майже 900 тис. грн. Замовлення буде виконувати компанія, зареєстрована на Артура Кохлікяна, який є директором ТОВ «Транспортна компанія «Унік». Співвласником останньої є колишній народний депутат Олександр Жолобецький.

Про договір відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Відкриті торги на проведення робіт департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міськради не проводив, скориставшись тим, що закупівля допорогова. Тож, бюджетні гроші отримає компанія, яку чиновники обрали на власний розсуд.

Колективне підприємство «Миколаїліфт» регулярно укладає угоди з миколаївськими чиновниками. Наразі сума підписаних договорів уже перевищила 23 млн грн. Серед основних замовників – саме миколаївський департамент житлово-комунального господарства. Переважно компанія укладає неконкурентні договори без проведення відкритих торгів. 

Зараз засновником підприємства «Миколаївліфт» є Артур Кохлікян. Одночасно він працює директором ТОВ «Транспортна компанія «Унік» з юридичною адресою в Києві. Співвласником цієї фірми є колишній народний депутат України Олександр Жолобецький. 

Він був нардепом з 2014 по 2019 рік. Тоді Жолобецький використовував адмінресурс під час виборів, що зафіксувала організація «Опора». 

Балотувався й у 2012-му, але його не обрали. У 2019 році Олександр Жолобецький як самовисуванець не пройшов до Верховної Ради, а у 2020-му не пройшов і до місцевих органів влади. Тоді він балотувався від партії «Блок Геннадія Чекіти «За справедливість». 

Геннадій Чекіта – колишній одеський нардеп, якого неодноразово ловили на кнопкодавстві.  

Читайте також: Прокуратура оголосила підозру проросійському блогеру Юрію Подоляці

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір