Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині новоспечений очільник лікарні замовив без тендера послуги в однопартійця

Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня Кіровоградської обласної ради замовила послуги з обробки даних на 84 тис. грн. Підрядник ФОП виявився товаришем новопризначеного очільника лікарні.

Як ідеться в системі Prozorro, 29 серпня лікарня замовила у ФОПа Віталія Рубльова розробку програмного забезпечення для оптимізації роботи спального корпусу, медичної частини, бухгалтерського обліку та бронювання, а також аналіз ефективності роботи впроваджених інформаційних систем.

Кожна з чотирьох позицій оцінена у 21 тис. грн. Закупівлю провели без тендеру, напряму звернувшись до підрядника.

За інформацією з аналітичної системи Youcontrol, ФОП Рубльов зареєстрований 2020 року у селі Степове Кіровоградської області. Основний вид його діяльності – оброблення даних. Це перша участь підприємця в публічних закупівлях. У 2020 році Рубльов став депутатом від ВО «Батьківщина», робив у 2018-2019 роках внески на рахунок цієї політсили на майже 300 тис. грн.

Він значиться співзасновником ГО «Соціально дослідницький центр активної громадської думки» та «Інформаційна аналітична агенція Златопіль».

Серед співзасновників цих ГО також є Андрій Табачук, депутат Кіровоградської облради від «Батьківщини». Він став виконуючим обов’язки керівника Знам’янської бальнеологічної лікарні у липні, за місяць до укладення згаданого контракту.Як звернув увагу сайт «ПульS», судячи із соцмереж, Табачук і Рубльов товаришують та брали участь в освітньому політпроєкті «Батьківщини».

Читайте також: Помічнику ректора в Кропивницькому повідомили про підозру

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір