Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В Одесі СБУ на вимаганні викрила двох нейрохірургів — активіст

Служба безпеки України викрила на вимаганні завідуючого відділенням нейрохірургії та лікаря нейрохірурга Одеської міської клінічної лікарні №1, повідомив на своїй сторінці в соцмережі фейсбук громадський активіст Дем’ян Ганул. До свого допису він додав фото, ймовірно зі слідчих дій у лікарні. СБУ наразі про затримання лікарів не повідомляла. 

За інформацією активіста під час обшуку у кабінеті завідувача відділення було виявлено «касу» лікарні у розмірі 250 тисяч доларів. Дем’ян Ганул стверджує, що ці кошти збиралися з усіх відділів єврейської лікарні та йшли по вертикалі влади до органів місцевого самоврядування.  

«Також за моєю інформацією, у цій лікарні можна було купити відстрочку від мобілізації, цей «заробіток» і складав левову частину «каси». Корупціонер завідувач відділення нейрохірургії — Россошко Микола Васильович. Корупціонер лікар нейрохірург — Тюхтій Юрій Петрович», — написав активіст.  

Також він додав, що викрили лікарів, коли вони вимагали кошти у пересічного громадянина, якому без проведення операції загрожувала смерть. 


Читайте також: Фірмі депутата з Одеси доплатять 13 мільйонів: ніяк не доробить укриття для дітей

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір