Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Кіровоградщині міськрада хоче замовити ремонт укриття у ФОПа, звинуваченого у розтраті

Відділ освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради Кіровоградської області планує укласти угоду з фізичною особою підприємцем Андрієм Тищенком щодо ремонту протирадіаційного укриття. Цей же ФОП є обвинуваченим у розтраті по іншій закупівлі, яку проводила Помічнянська міськрада.

Повідомлення про намір укласти угоду з цим підприємцем за результатом відкритих торгів з особливостями оприлюднене у системі Prozorro. Цей ФОП був єдиним учасником, який подав документи на тендер.

Згідно з інформацією, до кінця 2023 року підприємець має виконати поточний ремонт протирадіаційного укриття місцевого ліцею. Вартість робіт становить 1 млн 660 тис. грн.

Як ідеться в аналітичній системі Youcontrol, Андрій Тищенко працює у Помічній з 2004 року. Він встиг підписати угод на 16,5 млн грн.

Втім, нині підприємець обвинувачений в кримінальному провадженні, яке розпочате 13 березня 2020 року за ст. 191 ККУ, тобто за фактом привласнення коштів. Справа стосується тендера Помічнянської міськради щодо ремонту дороги від кладовища вартістю 4,7 млн грн, який у 2020 році виграв Тищенко.

За версією слідства, підрядник завищив вартість виконаних робіт, що призвело до збитків у 2,9 млн грн. По цій справі обвинувальний акт направлений до суду, триває розгляд, але вироку ще нема. Тож його вина не доведена. Помічнянська міськрада по справі є потерпілою стороною.

Більше публікацій Кіровоградський вимірБільше публікацій Кіровоградський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір