Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Одеські депутати провалили голосування за скасування скандального ремонту Київського райсуду

Питання скасування тендеру на ремонт Київського районного суду підняли на сесії Одеської міської ради 27 вересня. За скасування проголосували лише 20 депутатів. 

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат Петро Обухов, депутати міськради Вадим Мороховський, Олексій Потапський та Олег Звягін запропонували поправку до проєктів рішень. Замість того, аби витрачати мільйони на ремонт будівлі суду, депутати пропонували перевести їх у резервний фонд. Проте 4 депутати не проголосували, а 21 утримався. Списки голосувань можна побачити нижче.

Зазначимо, мер Геннадій Труханов також утримався. Разом з тим сьогодні біля будівлі мерії зібрались небайдужі одесити, щоб висловити своє незадоволення недоцільним використанням коштів з міського бюджету. Мітинги організовує одеська волонтерка Катерина Ножевникова, очільниця відомого благодійного фонду «Корпорація Монстрів». За її словами, сьогодні біля мерії також з’явилась велика кількість поліцейських з дубинками.

Фото: Facebook Катерина Ножевникова

Зазначимо, починаючи з 28 серпня волонтери та містяни регулярно приходять до будівлі мерії з гаслами «ЗСУ, а не суд», закликаючи міську владу виділити кошти для потреб армії, замість ремонтів тих чи інших будівель. 

Громадська активістка Світлана Підпала, яка відвідала сесію міської ради, зазначила, що місця для глядачів в сесійній залі були забиті вщент пенсіонерами та працівниками комунальних закладів.

Читайте також: Skoda за 1,6 мільйона від брата Кауфмана: Ізмаїльський морпорт провів тендер з однією фірмою-учасницею.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір