Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Миколаївське управління інфраструктури закупить бетон за завищеною ціною. Переплата пів мільйона гривень

Без проведення відкритих торгів управління інфраструктури Миколаївської обладміністрації підписало угоду на закупівлю 311 кубічних метрів бетону. Ціна на продукцію завищена.

Про договір відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Сума угоди складає 1,6 млн бюджетних грн. Таким чином, один кубічний метр бетону обійдеться платникам податків у 5,2 тис. грн. 

Водночас на ринку кубічний метр бетону класу В35 (М450) – саме такий бетон і закупили миколаївські чиновники – коштує близько 3,5 тис. грн. Тобто переплата складає понад 500 тис бюджетних грн. І це за умови вартості бетону в роздріб, оптова ціна – ще дешевша.

Угоду миколаївське управління уклало з ТОВ «Триалос». Наразі юридична адреса компанії значиться у Львові. Однак зареєстрували підприємство у 2021 році в Миколаєві. Статутний капітал ТОВ «Триалос» складає тисячу гривень.

Саме в Миколаєві компанія отримує бюджетні підряди без проведення відкритих торгів, вже уклавши угод на загальну суму 3,9 млн грн. Найчастіше – з управлінням інфраструктури Миколаївської ОДА.

Скрін YouControl

Власником фірми значиться миколаївець Олександр Грицюк. Примітно, що у 2022 році Державна податкова служба в Миколаївській області вирішила виключити ТОВ “Триалос” з переліку платників податків, які відповідають критеріям ризиковості. Але через суд компанія домоглась скасовування рішення податкової. 

Читайте також: Миколаївська ОДА укладає договори на реконструкцію водогону з шокуюче завищеними цінами матеріалів

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір