Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Поліція розслідує розкрадання грошей на ремонті скверу в місті Чорноморськ

Правоохоронці розслідують справу, пов’язану з ймовірним розкраданням бюджетних грошей на ремонті скверу в місті Чорноморськ. Підозрюють наразі чиновників та службових осіб фірми підрядника. Виконувало роботи ТОВ «СПК Флагман».    

З ухвали суду, якою надано дозвіл на проведення огляду, випливає, що службовими особами комунального підприємства «МУЖКГ» Чорноморської міської ради за попередньою змовою з іншими особами, ймовірно скоєна розтрата бюджетних коштів. Розтрату чиновники, на думку слідства, скоїли зловживаючи своїм службовим становищем з метою отримання неправомірної вигоди. 

Розтрата сталася під час виконання будівельно-ремонтних робіт за договором № 0605-66-62 від 14 травня 2021 року по реконструкції скверу,  розташованого за адресою  проспект Миру, 14. 

Суд надав дозвіл провести огляд із залученням експертів, а також на вилучення об`єктів, що підлягають дослідженню та відібрання зразків для забезпечення проведення відповідної судової експертизи. Експертиза має підтвердити або спростувати факт завищення службовими особами ТОВ «СПК Флагман» об`ємів та вартості щодо виконання підрядних робіт. 

За даними аналітичної платформи YouControl, ТОВ «СПК Флагман» належить Дмитру Фурману. Керівником фірми є Олександр Яковлев. 

Нагадаємо, раніше, ЗМІ повідомляли, що за висновком Держаудитслужби чиновники суттєво переплатили ТОВ «СПК Флагман» за капремонт доріг, який не протримався і року. Попри те, що підрядник давав рік гарантії, вже через кілька місяців на місті нових латок утворилися великі ями. Однак, замовник чомусь не став пред’являти претензій. 

ТОВ «СПК Флагман» регулярно отримує від чиновників Одещини підряди. З цією фірмою укладено 107 договорів на суму понад 212 мільйонів гривень. 

Читайте також: Селищна рада на Одещині купила генератори за цінами, завищеними в рази

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

  1. […] Поліцейський має визначити чи завищила компанія-підрядник обсяги та вартість  виконаних робіт під час реконструкції скверу, повідомляє “Антикорупційний вимір”.   […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір