Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Херсонський хокейний клуб скасував обидві скандальні закупівлі ключок на 1,7 млн грн

У вересні справжній скандал здійнявся навколо закупівлі херсонським хокейним клубом «Дніпро» хокейних ключок нібито за кошти бюджету. Клуб підзвітний Херсонській обласній раді.

На порталі державних закупівель Прозорро  наприкінці вересня з’явилась закупівля 295 ключок хокейних на загальну суму 1 755 250,00 грн. Вже за кілька годин цього ж дня з’явилась аналогічна закупівля. Ці закупівлі відрізнялись лише тим, що перша – нібито за кошти бюджету, друга – за кошти спонсорів клубу (фізичних та юридичних осіб). У плані закупівель клубу, оприлюдненому на порталі, також зазначена закупівля саме за кошти фізичних та юридичних осіб. 

Коли спалахнув скандал навколо закупівлі – херсонці були обурені витратою бюджетних коштів на 1,7 млн грн на хокей, коли місто потребує термінових витрат на подолання наслідків обстрілів – директор клубу також прокоментував, що закупівля здійснюватиметься не за бюджетні кошти.

Втім, скасували обидві закупівлі: бюджетну – через недостатнє фінансування, іншу – через те, що ніхто не подав пропозицій.

Фото Євгенії Вірлич
Фото Євгенії Вірлич

Читайте також: Селищна рада на Одещині купила генератори за цінами, завищеними в рази

Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір