Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

12 мільйонів застави й електронний браслет: Ще одному підозрюваному у справі аеропорту «Одеса» обрали запобіжний захід

ВАКС призначив заставу одному з підозрюваних у справі про заволодіння аеропортом «Одеса». Йдеться про колишнього директора спільно створеного ТОВ «Міжнародний аеропорт Одеса».

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура. Так, суд частково задовольнив клопотання прокурорів САП та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 12 млн 078 тисяч гривень. Окрім цього, він носитиме електронний браслет. 

Також підозрюваний зобов’язаний прибувати на першу вимогу до правоохоронців, не покидати без дозволу Київ й здати свій закордонний паспорт, повідомляти детективів про зміну місця проживання та роботи, а також утримуватись від спілкування з іншими підозрюваними та свідками у справі. Запобіжний захід триватиме до 29 жовтня.

Нагадаємо, за версією слідства,  у 2011 році бізнесмени організували схему заволодіння майном КП «Міжнародний аеропорт «Одеса». Спочатку вони зареєстрували ТОВ, яке мало заснувати спільне товариство з Одеською міською радою, з розподілом часток 75% і 25% відповідно. Це зробило можливою подальшу реалізацію майнового комплексу аеропорту вартістю близько 118 млн грн. 

В повідомленні НАБУ йдеться про двох «відомих одеських бізнесменів». Прізвища не вказані, але справжніми власниками аеропорту Одеси ЗМІ називають бізнесменів Олександра Грановського і Бориса Кауфмана. 

Читайте також: Суд зняв електронні браслети з Кауфмана і Грановського

Читайте також:Подробиці справи Кауфмана-Грановського: Цікаві свідки, відкати та “зарплата” Бриндака

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір