Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Суд зняв електронні браслети з Кауфмана і Грановського

Суддя Вищого антикорупційного суду ухвалив рішення зняти електронні браслети з Бориса Кауфмана та Олександра Боруховича (Грановського). Про це повідомляє видання «Слово і діло». Браслети суд зняв, але дію інших повноважень, покладених на бізнесменів, подовжив до 6 квітня.  

Бізнесменів Бориса Кауфмана та Олександра Боруховича (Грановського) НАБУ та САП підозрюють у створенні злочинної організації, яка тримала на контролі посадовців Одеської міської ради. Прокурор САП просив продовжити дію всіх обов’язків, проте суд скасував обов’язок носити браслет.

Нагадаємо, раніше Суд відправив до СІЗО екснардепа Олександра Грановського і його довірену особу. Бориса Кауфмана також взяли під варту, а ймовірні корумповані чиновники тим часом залишалися без підозр.  Пізніше заступники Труханова все ж таки отримали підозри – один вже зник

На думку слідчих, створена бізнесменами злочинна організація взяла під контроль практично всі питання економічного життя міста, серед яких взаємодія з забудовниками, закупівлі коштом місцевого бюджету, діяльність комунальних підприємств, інші аспекти взаємодії з бізнесом.

Для безперебійності реалізації поставлених цілей очільники злочинної організації налагодили процес системного підкупу чиновників та депутатів місцевої ради, про що свідчать докази, здобуті НАБУ і САП в ході розслідування, повідомляли правоохоронці.

Читайте також: Подробиці справи Кауфмана-Грановського: Цікаві свідки, відкати та “зарплата” Бриндака

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір