Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Квартири, автівки, будинки: НАЗК виявило незаконне збагачення одеського воєнкома

НАЗК виявило, що начальник Малиновського центру комплектування міста Одеси В’ячеслав Кушнеров на своїй посаді незаконно збагатився на майже 47 мільйонів гривень.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК. Після моніторингу способу життя посадовця правоохоронці виявили, що у травні 2022 року подружжя воєнкома стало власниками квартири в Одесі площею 111,1 кв. метрів. Через рік її продали за 7,56 мільйона гривень. Згодом дружина воєнкома придбала ще й автомобіль Toyota Highlander, який згодом перепродала за 2 мільйони гривень. Того ж року мати воєнкома подарувала сину житловий будинок, оцінений в 1 мільйон гривень.

Теща воєнкома впродовж останніх кількох років стала власницею квартири, а також автомобіля Mercedes–Benz GLS 400. Раніше вона купила автомобіль Mercedes–Benz GLC 220D. Протягом 2022 року члени сім’ї воєнкома подарували один одному грошові кошти на загальну суму 30 мільйонів гривень, хоча не мали для цього достатніх офіційних доходів. Син воєнкома став власником квартири в Одесі та автомобіля Mercedes-Benz Sprinter 511, також не маючи на це коштів, сформованих із законних джерел. 

НАЗК направило матеріали щодо В’ячеслава Кушнерова до поліції, аби там розпочали досудове розслідування. 

Читайте також:Арешт майна Борисова: родичі воєнкома намагалися вивезти з країни доказ

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

3 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір