Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Підозрюваного у хабарництві ексдепутата з Одещини оголосили в міжнародний розшук

Вищий антикорсуд оголосив міжнародний розшук колишнього депутата Ренійської міської ради Одеської області Івана Пойдолова. Його разом з міським головою Рені Ігорем Плєховим підозрюють у вимаганні хабара.

Про це повідомляє «Суспільне Одеса». З судового реєстру відомо, що Іван Пойдолов не з’явився на засідання 25 вересня і 16 жовтня. На потенційних місцях перебування поліція його не знайшла. Дружина каже, що не бачила та не розмовляла з чоловіком з вересня. Тоді у подружжя начебто почалися суперечки, Пойдолов пішов з дому. Його дружина подала на розлучення і стверджує, що не знає, де він.

За інформацією Ізмаїльської поліції, чоловік незаконно перетнув кордон України з Молдовою і зараз перебуває селі Етуліа Вулканештського району, де він народився.

Нагадаємо, що обвинувальний акт проти Ігоря Плєхова та Івана Пойдолова скерували до суду 15 березня. В січні цього року співробітники НАБУ затримали міського голову Рені та депутата місцевої ради з фракції забороненої партії ОПЗЖ під час отримання другого траншу хабара. 

Їх обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди за сприяння в отриманні в оренду земельної ділянки комунальної власності площею близько 2,5 гектарів. Посадовці зажадали заробити на цьому 100 000 доларів. Після затримання ВАКС обрав Плехову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю виходу під заставу у розмірі 1,342 мільйона гривень.

Читайте також: Хотіли 100 тисяч доларів: Мера Рені та депутата затримали під час отримання хабара.

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини колегБільше публікацій Новини колег »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

6 коментарів

  1. […] Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура. Також суд змінив запобіжний захід для Подойлова на тримання під вартою. Цю міру застосують після того, як затримають ексдепутата. Адже 16 жовтня цього року Івана Подойлова оголосили в міжнародний розшук. […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір