Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Кілійські чиновники переплатили понад мільйон за електроенергію та паливо

Кілійське міжрайонне управління водного господарства переплатило компанії-постачальнику електроенергії понад мільйон гривень, вважають в Південному офісі Держаудитслужби. Також переплатили за паливно-мастильні матеріали. Результати аудиту передали до прокуратури. 

Аудитори виявили, що постачальник безпідставно підвищив ціни на електроенергію. Чиновники провели аукціон та уклали договір на постачання електричної енергії Кілійському міжрайонному управлінню водного господарства, яке підпорядковане Державному агентству меліорації та рибого господарства України. Постачальник змінив тариф без надання обгрунтування. В результаті з бюджету провели зайвих видатків на суму 1 144 370 гривень.  

Таке саме порушення виявив аудит і під час перевірки виконання умов договору постачання паливно-мастильних матеріалів. На цій угоді чиновники втратили 192,45 тисячі гривень. 

В держаудитслужбі зазначили, що це ще не всі виявлені порушення. Так, двом керівниками управління (колишньому та тому, який прийшов на заміну) без погодження органом вищого рівня безпідставно було нараховано та виплачено премії на суму 110,22 тис. грн (з ЄСВ).

Наразі на 4 відповідальних посадових осіб Кілійського МУВГ складено протоколи за адміністративні правопорушення. Матеріали ревізії надіслано до Одеської обласної прокуратури.

Читайте також: В Одесі судитимуть підрядника, який «домалював» понад 6 млн на ремонті школи

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір