Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

На Одещині прокуратура вимагає підрядника компенсувати матеріальну шкоду

Болградська прокуратура Одеської області подала позовну заяву щодо керівника ПрАТ «Пересувна механізована колона-15» «Дунайводбуд». Прокурори вимагають відшкодування матеріальної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням. Йдеться про справу про розкрадання бюджетних коштів та службове підроблення.

Як зазначили слідчі в матеріалах справи, компанію та її керівника звинувачують в розтраті та привласненні бюджетних коштів при виконанні підрядних робіт з капітального ремонту дитячого майданчика НВК Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів — дошкільний заклад в селі Малоярославець, Тарутинського району.

Згідно з інформацією слідчих, після отримання бюджетних коштів на рахунок ПрАТ «ПМК-15» «Дунайводбуд», директор зазначеного товариства Олексій Бабенко, заволодів ними та розпорядився на власний розсуд. Загалом слідчим вдалося нарахувати понад 98 200 гривень збитків. Саме ці збитки прокурори вимагають компенсувати державі.

Нагадаємо, раніше «Антикорупційний вимір» писав про кримінальне провадження щодо ймовірних розкрадань бюджетних коштів на закупівлях держпідприємства «Одеська об’єднана дирекція будівництва водогосподарських об’єктів». В цій справі також фігурувала компанія ПрАТ «Пересувна механізована колона-15» «Дунайводбуд». 

Про інші кримінальні провадження, в яких згадується ця компанія, читайте в матеріалі «Антикорупційного виміру»: Підрядник-улюбленець чиновників Одещини став фігурантом низки кримінальних справ

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір