Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

В поліції підозрюють, що чиновники Чорноморської міськради двічі заплатили за ремонт покрівлі будинку

Слідчі перевірять, чи не привласнив підрядник гроші на ремонті будинку в місті Чорноморськ Одеської області. Приводом для розслідування стало те, що за два роки договори на ремонт будинку за адресою проспект Миру, 1 укладали двічі. Один з ремонтів стосувався виключно покрівлі, а інший був капітальним і міг також передбачати вже виконані й оплачені роботи з ремонту покрівлі.

Згідно з даними судової ухвали, слідчі планують оглянути будинок в місті Чорноморськ на проспекті Миру, 1. Суд вже дозволив проведення огляду. 

Правоохоронці виявили, що у 2019 році КП «МУЖКГ» ЧМР Одеського району Одеської області замовляло ремонт покрівлі будинку за 1 196 000,00 гривень. Тоді роботи виконало ТОВ «СТРОЙСЕРВИС «УЖЕ». А влітку 2021 року Управління капітального будівництва ЧМР замовило капітальний ремонт будинку. Ці роботи обійшлися бюджету міста в 4 096 173,13 гривні. Виконавцем робіт стало ПП «ЕВРОТРАНССТРОЙ». Слідчі планують проведення ​​судової експертизи, яка може підтвердить або спростувати факт завищення службовими особами ПП «ЕВРОТРАНССТРОЙ» об`ємів та вартості щодо виконання підрядних робіт. 

Ймовірно, перевірятимуть, чи не включив «ЕВРОТРАНССТРОЙ» у свій кошторис вже виконані роботи з ремонту покрівлі. 

Зауважимо, що власницею ПП «ЕВРОТРАНССТРОЙ» є одеситка Людмила Нікора. Керівниця компанії значиться Тетяна Єнакієва. Фірма є фігурантом кількох кримінальних проваджень, пов’язаних зі злочинами проти власності (191 стаття ККУ), провадження щодо злочинів проти авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об’єднань громадян та злочини проти журналістів (за статтею 358 КК України), а також проваджень щодо злочинів у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг (за статтею 366 КК України).  

Читайте також: Колишню помічницю одеського мера Альону Попову дозволили заочно заарештувати

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір