Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Вивозили ухилянтів «швидкою»: Жителя Одещини та двох іноземців затримали правоохоронці

Прокуратура повідомила про підозру одеситу та двом іноземцям в незаконному переправленні чоловіків через держкордон. За версією слідства, використовуючи автомобілі «швидкої» вони допомагали призовникам покинути країну і таким чином уникнути мобілізації.

Як повідомляє Одеська обласна прокуратура, житель Болградського району Одещини заручився підтримкою двох спільників з Молдови та Узбекистану. Утрьох вони шукали військовозобов’язаних чоловіків, які хотіли незаконно уникнути служби, вважають слідчі. Збирали чоловіків в Ізмаїлі, а для того, аби туди доїхати в комендантську годину через пункти пропуску, організатори схеми використовували карети швидкої допомоги.

Надалі підозрюваний з Молдови допомагав ухилянтам пішки перейти кордон в обхід офіційних пунктів пропуску на Одещині. За таку послугу з чоловіків брали 4800 доларів. Під час переправлення двох військовозобов’язаних до кордону з Молдовою спільників затримали. Усім трьом причетним до схеми повідомили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Фото: Одеська обласна прокуратура 

Читайте також: За 11 тисяч доларів вивозив ухилянтів з країни: в Одесі повідомили про підозру організатору схеми незаконного перетину кордону

Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір