Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Неодноразовий кандидат на виборах Юрій Кравченко отримав черговий бюджетний підряд у Миколаєві

Департамент житлово-комунального господарства Миколаївської міськради замовив ремонт укриття в житловому будинку на Садовій, 46 вартістю майже 3,3 млн бюджетних грн. Підряд без проведення відкритих торгів отримав ФОП Кравченко Ю.П. Роботи планують  завершити до 10 грудня 2023 року.

Про це стало відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Юрій Кравченко зареєстрував ФОП у 2018 році. Й відразу почав отримувати бюджетні підряди. Станом на зараз він уже уклав договорів на загальну суму 8,6 млн бюджетних грн. Очікує також підписання ще двох угод вартістю 2,75 млн.

Окрім ФОП Юрій Кравченко ще зареєстрував ТОВ «Юл-строй». Компанія також активно отримує бюджетні підряди, вже уклавши договорів на загальну суму 28,1 млн грн. Окрім Миколаївської області ТОВ «Юл-строй» працювала з бюджетними розпорядниками ще й у Херсонській області.

Варто зазначити, що підприємець, вочевидь, дуже цікавиться політикою – він неодноразово брав участь у місцевих виборах на Миколаївщині, але поки що так і не був обраний депутатом. 

У 2015 році Юрій Кравченко представляв партію тодішнього Президента України Петра Порошенка «Європейська солідарність». Причому він балотувався як член цієї партії. 

Скрін YouControl

А у 2020 році Кравченко на місцевих виборах уже представляв проросійську партію «Наш край». Крім цього Юрій Кравченко був зареєстрований як спостерігач на виборах Президента України у 2019 році від Аграрної партії. 

Читайте також: Два бюджетні підряди на 14,4 млн грн у Миколаєві отримала компанія-фігурант корупційного провадження

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір