Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Понад 5 тисяч доларів за нелегальний виїзд: Затримали жителя Одещини за переправлення ухилянтів за кордон

Жителю Болградського району повідомили про підозру в переправленні військовозобов’язаних за кордон в обхід офіційних пунктів пропуску.

Про це повідомляє поліція Одещини. За версією правоохоронців, житель Болградського району разом зі спільниками (їхні особи наразі не встановили) організував злочинну схему з перевезення військовозобов’язаних за кордон. Вони підшукували та вербували чоловіків, які хотіли виїхати до Молдови. 

Знайшовся такий чоловік на Харківщині. Він, вважають у поліції, передав організаторам півтори тисячі доларів завдатку. Уся ж сума за таку послугу складала 5,2 тисячі доларів. Ухилянт приїхав на Одещину, де його зустрів підозрюваний. Болградець повинен був супроводити чоловіка під час перетину кордону в обхід пункту пропуску. Та план зірвали правоохоронці і затримали їх. Організатору схеми повідомили про підозру, наразі він утримується під вартою. Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з конфіскацією майна. Правоохоронці шукають співучасників злочину. 

Читайте також: Домашній арешт і електронний браслет: Суд обрав запобіжний захід чиновниці у справі VIP ухилянтів

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини правоохоронних органівБільше публікацій Новини правоохоронних органів »
Більше публікацій Одеський вимірБільше публікацій Одеський вимір »

2 коментарі

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір