Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Компанії з корупційним шлейфом доручили ремонт амбулаторії на Миколаївщині

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Нечаянської сільської ради» в Миколаївській області уклало угоду на проведення ремонту сімейної амбулаторії в селі Ковалівка. Вартість робіт складає майже 370 тис. бюджетних грн. Відкриті торги КНП не проводило.

Про договір відомо з системи електронних закупівель Prozorro.

Підрядником КНП обрало ТОВ «Будівельна компанія «Мегаліт». Її зареєстрували 2017 року. Бенефіціаром вказаний Олександр Валентинович Крупенко. З моменту заснування компанія регулярно укладає бюджетні договори. Не тільки в Миколаївській області, а ще в Одеській і Херсонській. Станом на зараз ТОВ уклало угод на загальну суму 23,8 млн бюджетних грн.

При цьому компанія Крупенка «засвітилась» у кримінальному провадженні щодо привласнення бюджетних коштів під час ремонту сімейної амбулаторії в селищі Первомайське на Миколаївщині. За матеріалами слідства, у 2017 році ТОВ «Івеко-буд» отримала підряд на проведення капремонту лікувального корпусу амбулаторії. А компанія «Мегаліт» здійснювала технагляд за об’єктом. Правоохоронці розслідували заволодіння бюджетними коштами посадовцями ТОВ «Івеко-буд».

При цьому миколаївська компанія «Івеко-буд», яка наразі у стані припинення, пов’язана з ТОВ «Будівельна компанія «Мегаліт». Так, «Івеко-буд» зареєстрували 2014 року. Її власником значився Костянтин Валентинович Крупенко, який, ймовірно, є братом власника компанії «Мегаліт» Олександра Валентиновича Крупенка. 

На те, що Костянтин та Олександр Крупенко брати вказує однакове прізвище, однакове по батькові та спільне місце проживання. 

З 2016 року до моменту припинення діяльності ТОВ «Івеко-буд» уклала договорів на загальну суму 255,8 млн бюджетних грн. А наглядала за виконанням бюджетних підрядів компанії «Івеко-буд», схоже, компанія родича власника. Так би мовити, сімейний підряд.  

При цьому Костянтин Крупенко, щодо якого наразі триває судовий розгляд за розтрату бюджетних коштів, працює директором ТОВ «Будівельна компанія «Мегаліт».

Цікаво, що колишній директор компанії «Мегаліт», а за сумісництвом і ТОВ «Івеко-буд» Олександр Єрзіков декілька років працював секретарем Миколаївського окружного адмінсуду.

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір