Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Чорнобаївська сільрада закуповує покрівельні матеріали на 1,2 мільйона у «новонародженої» підприємиці

Покрівельні матеріали (профнастил, металочерепицю, металеві та інші комплектуючі до них) Чорнобаївська сільська рада на Херсонщині закуповує у підприємиці Гусарчук Ольги Сергіївни, яка зареєструвалась як ФОП у Херсоні лише три місяці тому — 16 серпня 2023 року. При цьому, закупівля дісталась їй без тендерних процедур – просто укладанням угоди.

Цікаво, що чиновники, вносячи дані на портал Прозорро про закупівлю без використання електронної системи, вказали придбання покрівельних матеріалів як закупівлю для подолання пандемії коронавірусу. 

У мережі про Ольгу Гусарчук мало що відомо, але за запитом телефонного номера можна побачити, що вона працювала або працює в компанії «Єврокровля» — яка представлена в Херсоні, Миколаєві та Одесі.

Чому закупівлю віддали саме цій підприємиці, невідомо. Вона не має підтвердженого досвіду роботи з бюджетними коштами і є лише 3 місяці реєстрації. Проте, не виключено, що Ольга Гусарчук не вперше зареєструвалася як підприємиця цьогоріч. Людина з аналогічними даними працювала як ФОП в Херсоні з 2001 по 2011 рік. 

А у 2014 році Господарський суд Херсонської області розглядав справу про борг підприємиці з такими даними перед фірмою «Приватне підприємство «В.А.Т.Компанія «Дніпро» і компанія». Позивач вимагав від підприємиці 17139,39 грн за договором оренди.  

Читайте також: Ремонт лікарні в Миколаєві проведе компанія, яка «засвітилась» у розслідуванні діяльності конвертаційного центру

Більше публікацій НовиниБільше публікацій Новини »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »
Більше публікацій Херсонський вимірБільше публікацій Херсонський вимір »

Один коментар

  1. […] Так, Чорнобаївська сільрада закуповує покрівельні матеріали на 1,2 мільйона у «новонародженої» підприємиці. Можливо, жінка насправді мала досвід роботи як ФОП раніше. Але чиновники могли б знайти і менш підозрілого постачальника.  […]

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір