Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Родичка директора КП на Миколаївщині отримала черговий бюджетний підряд

Березанська селищна рада без проведення відкритих торгів замовила влаштування протиосколкового укриття по типу HESCO на підстанції в Миколаївській області. Вартість робіт складає майже 1,1 млн бюджетних грн. Підряд отримала ФОП Головіна О.В.

Інформація про це опублікована на порталі публічних закупівель Prozorro. Підприємиця має облаштувати укриття до 25 грудня 2023 року.

Примітно, що Олена Головіна, зареєструвавши ФОП у 2016 році у смт Березанка на Миколаївщині, вказала, що головним КВЕДом її підприємства є роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Але пізніше ФОП змінив напрям діяльності, й наразі підприємство спеціалізується на ремонтних роботах.

Олена Головіна далеко не вперше отримує бюджетні підряди – станом на зараз вона уклала угод на загальну суму понад шість млн грн. Серед замовників — чиновники з Березанки та Коблева Миколаївської області. Переважна більшість отриманих підрядів – за неконкурентною процедурою.

При цьому Олена Головіна фігурує в декларації директора комунального підприємства «Березань» Березаньскої селищної ради Аркадія Курічука. Він раніше очолював інше КП у Коблеві «Коблівський сількомунгосп», яке спеціалізувалось на ремонтах. Примітно, що адреси Олени Головіної та Аркадія Курічука збігаються, тож, ймовірно вони подружжя або родичі. 

Окрім діяльності як ФОП Олена Головіна з 2023 року стала власницею ТОВ «Капітель-с», яке з цього ж року також почало отримувати бюджетні підряди в Березанці. Наразі компанія уклала договорів на загальну суму 3,2 млн бюджетних грн.

 Читайте також: Останній тиждень листопада на Миколаївщині: Антикорупційний огляд

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір