Натисніть "Enter", щоб перейти до вмісту

Усувати аварію в очаківській лікарні буде новонароджений ФОП

Без проведення відкритих торгів і навіть без використання електронної системи закупівель Очаківська багатопрофільна лікарня в Миколаївській області підписала угоду на проведення робіт з усунення аварії в закладі. Вірогідно, аварія сталась внаслідок російського вторгнення. Ліквідуватиме наслідки аварії новонароджений ФОП, якому чиновники «наввипередки» віддають контракти. 

Про договір відомо з системи публічних закупівель Prozorro.

Роботи вартістю 1,9 млн бюджетних грн буде виконувати ФОП Терещенков Є.О.  Усунення аварії в лікарні має завершитись за місяць — уже 30 грудня. Примітно, що Євгеній Терещенков зареєстрував підприємство всього місяць тому, а саме в жовтні 2023 року.

Попри таку коротку історію існування, ФОП Терещенков не вперше отримує бюджетні підряди – в жовтні підприємству довірили поточний ремонт протирадіаційного укриття в очаківській лікарні за 320 тис. бюджетних грн, а в листопаді з ним уклали угоду на усунення аварій у житловому фонді міста на майже 800 тис. грн.

Ніяких даних про те, чи має підприємець в штаті співробітників, чи має він матеріально-технічну базу, не публікувалося. Як основний вид діяльності у підприємця заявлена оптова торгівля іншими товарами господарського призначення. 

Про Євгенія Терещенкова взагалі майже нічого не відомо – жодних інших підприємств за ним не значиться. Де він міг набути досвіду роботи невідомо. 

Скрін YouControl

Однак відомо, що з 2014 року щодо нього відкрили виконавче провадження по примусовому стягненню аліментів.

Читайте такожОстанній тиждень листопада на Миколаївщині: Антикорупційний огляд

Більше публікацій Миколаївський вимірБільше публікацій Миколаївський вимір »
Більше публікацій Новини закупівельБільше публікацій Новини закупівель »

Один коментар

Коментування заборонено.

Антикорупційний вимір